Results 1 to 6 of 6

Thread: Anyone figured out a way to update the game without the servers being up?

  1. #1
    TheEconomist's Avatar Lord of Economics
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6,895

    Default Anyone figured out a way to update the game without the servers being up?

    I've got a laptop I want to install the beta on and watch replays on but it seems I can't update it now that the servers are down. Anyone know of a work around?



    Rest In Peace, Old Friend.

  2. #2

    Default Re: Anyone figured out a way to update the game without the servers being up?

    Manual patching. There are patches somewhere in the Net, I think.
    "Summer break.
    Nuff said
    Midnight lunch? Eh maybe"
    Noctis

    "The war's been fought off our shores for too long... now we shall bring the battle home!! xD"
    broodmywarcraft

  3. #3

    Default Re: Anyone figured out a way to update the game without the servers being up?

    actually what you can do is transfer SC2 from your main comp to your laptop.
    copy the documents folder to documents and the program files to wherever. hit the launcher and it'll launch. the only problem with this method was that SC2 wouldnt update itself...but that wotn be a problem for you now will it

  4. #4
    TheEconomist's Avatar Lord of Economics
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6,895

    Default Re: Anyone figured out a way to update the game without the servers being up?

    Quote Originally Posted by Kknewkles View Post
    Manual patching. There are patches somewhere in the Net, I think.
    No, I've tried that. The launcher does not recognize the new patches unless the server is up.

    @Noctis: The problem with this is that I only have a Patch 15 and Patch 19 directory. I need a few others for the ones that have their own compatibility.



    Rest In Peace, Old Friend.

  5. #5

    Default Re: Anyone figured out a way to update the game without the servers being up?

    Tychus...you may have to go to TL for the answer.

    I'm sorry. Good luck, it was nice knowing you.

  6. #6
    TheEconomist's Avatar Lord of Economics
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6,895

    Default Re: Anyone figured out a way to update the game without the servers being up?

    Quote Originally Posted by Noctis View Post
    Good luck, it was nice knowing you.
    Is there something you're not telling me? Am I dying?

    Oh God ...



    Rest In Peace, Old Friend.

Similar Threads

  1. Your ping to B.net servers
    By Twilice in forum StarCraft Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-24-2010, 07:22 AM
  2. think i figured out a good HT/DT build
    By tam in forum StarCraft Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-13-2010, 07:05 PM
  3. US servers down
    By HistoryX in forum StarCraft Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 03-16-2010, 02:33 PM
  4. Beta servers down for anyone else?
    By HistoryX in forum StarCraft Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-2010, 09:40 AM
  5. Twitter Update - Infested Terran Model Update
    By Dauntless in forum StarCraft Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-09-2010, 01:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •