Results 1 to 9 of 9

Thread: Updating to Patch 10 Problem.

  1. #1

    Default Updating to Patch 10 Problem.

    Any one else having the problem of when they try to patch to patch 10 the message :
    The file "C:\Program Files (x86)\StarCraft II Beta\Support\SC2Switcher.exe" could not be renamed to "C:\Program Files (x86)\StarCraft II Beta\Support\SC2Switcher.exe.Trash".
    is it just me?
    Also if i must reinstall will i only have to backup my patches folder so i don't have to download all the patches again?

    Dw fixed it must have been a program messing around with it not alowing me to patch. This thread can be deleted if wanted to.
    Last edited by Ownageske; 04-24-2010 at 04:19 AM. Reason: Fixed

  2. #2

    Default Re: Updating to Patch 10 Problem.

    Mine is just sitting at preparing to download the patch. It allows me to click play which is the weird thing.

  3. #3

    Default Re: Updating to Patch 10 Problem.

    patch ten already.... Lets see what it brings...
    Waiting...

    The damned will return...

  4. #4

    Default Re: Updating to Patch 10 Problem.

    patch ten already.... Lets see what it brings...
    Really? I'm on EU and I've just started downloading pacth 9. :/


    Back with all gun's blazing.

  5. #5
    Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,335

    Default Re: Updating to Patch 10 Problem.

    I'm on the NA Server, and Patch 10 DLed fine for me.

    I'm not sure what's wrong with yours :[. If worse comes to worst, you might need to consider reinstalling everything.

  6. #6

    Default Re: Updating to Patch 10 Problem.

    dont know if its truly patch 10. I think its more of just a hotfix on top of 9. It didn't have any notes and no real post about it on blizzards side.

  7. #7

    Default Re: Updating to Patch 10 Problem.

    Quote Originally Posted by SaZun View Post
    dont know if its truly patch 10. I think its more of just a hotfix on top of 9. It didn't have any notes and no real post about it on blizzards side.
    Ye this is true but in the patch downloader it says Patch 10.

  8. #8

    Default Re: Updating to Patch 10 Problem.

    Ya my downloader didn't show anything. For half a month at a time my cruddy haji (excuse the term) internet doesn't like to work correctly. You have to refresh things repeatedly to get it to load. Refresh it even more to get it to not load in basic HTML. That may have halted the notes from showing. =/

  9. #9

    Default Re: Updating to Patch 10 Problem.

    Patch 10 fixes the Larva surviving after being canceled issue, and some rally point issues for mutations (Baneling, Overseer, Brood Lord).

Similar Threads

  1. If you think there is a problem with the Queen...
    By ArcherofAiur in forum StarCraft Discussion
    Replies: 103
    Last Post: 04-16-2010, 01:33 PM
  2. problem with graphics settings(latest patch)
    By Fr1x in forum StarCraft Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 03-06-2010, 12:16 PM
  3. k....having a problem toss vs zerg
    By tam in forum StarCraft Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-22-2010, 08:19 PM
  4. A battle.net problem
    By LoTuS in forum StarCraft Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 05:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •