Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

  1. #1
    unknownone's Avatar Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    84

    Default Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

    Hello,
    Since a week I cannot access the homepage and the other pages, except from the forum. The first day I was getting a function error, then this:

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, webmaster@sclegacy.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at sclegacy.com Port 80

    Can you check this problem? Do you have it also?

    Cheers,

    UnknownOne

  2. #2
    unknownone's Avatar Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    84

    Default Re: Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

    Also the mail webmaster@sclegacy.com doesn't exist apparently...

  3. #3

    Default Re: Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

    I'm getting the same issue, so it's not a localised event.

    /e Also, when I posted, it gave me a 'database error'. Same thing happened when I tried to edit this post. The fuck is happening today?

  4. #4

    Default Re: Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

    Hoping this is fixed soon.
    Last edited by TheProgramer; 12-27-2012 at 11:04 AM.
    We can't stop them from comming, but by God we can make them limp home!



  5. #5

    Default Re: Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

    Is the site down for good? For the last month (or more if I'm not mistaken) when I try to access the main site it gives me an "500 Internal Server Error".

  6. #6

    Default Re: Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

    It HAS been down for a while... Hrmmmm... I wonder what's up.
    Maybe I'll try ta ping some people and see what's goin' on.


    X

  7. #7

    Default Re: Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

    We are currently working on solving the issues on the site and the forums. Holidays were a time of family and friends; but now, we hope to deal with this issues ASAP.

    Please keep reporting any unusual bugs or errors you might see. Among the most important right now are those that are displayed at the top of the forums, with a code line index number.

  8. #8
    unknownone's Avatar Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    84

    Default Re: Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

    Today I've got these errors on top of few topics like the Beta Contest:


    Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2777

    Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2791

    Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2777

    Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2791

  9. #9
    Redcloak's Avatar SC:L Addict
    Join Date
    May 2009
    Posts
    13,681

    Default Re: Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

    Not to be a dick, aw hell, who am I kidding... I'll stick with my strength.

    Is it really necessary to report error messages when the front page doesn't load? That's a good starting spot right?

    When I do quick replies (with Chrome) it tries to double-post every time.
    Last edited by Redcloak; 01-26-2013 at 12:04 AM.
    -Redcloak

    One Decade with the Legacy Network.

  10. #10

    Default Re: Homepage and rest of the site, except forum, not accessible

    Quote Originally Posted by Redcloak View Post
    When I do quick replies (with Chrome) it tries to double-post every time.
    Same thing with me, and I use firefox.
    We can't stop them from comming, but by God we can make them limp home!



Similar Threads

  1. B.NET Profiles are web accessible now!
    By Blazur in forum StarCraft II Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 07-15-2010, 03:55 PM
  2. Homepage won't load!
    By Twilice in forum Site Issues / Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 05-02-2010, 12:44 AM
  3. So, what did the rest of Blizzard do in the last 3 years?
    By Wankey in forum StarCraft II Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 03-15-2010, 05:23 PM
  4. Unfinished battle.net forum site.
    By n00bonicPlague in forum StarCraft II Discussion
    Replies: 83
    Last Post: 02-10-2010, 12:46 AM
  5. Unfinished battle.net forum site.
    By n00bonicPlague in forum Off-Topic Lounge
    Replies: 31
    Last Post: 02-09-2010, 10:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •