PDA

View Full Version : Error Logging into Beta



KillaKhan
07-07-2010, 10:57 PM
Is anyone else getting this error? I attempt to log into the Starcraft 2 Beta, and it gives me this message:


You have used up your prepaid time for this account.
Please visit Battle.Net Account Management purchase more to continue playing.

This is a little strange.
I tried restarting my computer, but same error.
Any help?

Confalone
07-09-2010, 06:29 AM
Getting the same thing here, on the offical forums, Blizzard has said that they are looking into it, tried logging in this morning @ around 7:30 am eastern and still no luck

Sarov
07-09-2010, 06:54 AM
This part of the forum is to give us feedback on the website not on the game.