PDA

View Full Version : You must construct additional BB code!



n00bonicPlague
05-24-2009, 02:00 AM
We REALLY need the feature. People often post big images that I want to see (i.e. not turn off) but they take forever to load. Plus, it helps me not to scare people away with huge walls of text. I like to use it to hide tons of videos as well -- which is something else we'll need as beta approaches (people doing their own BRs).

If there's any way you can just mass transfer the BB code from BF that would be awesome.

Dauntless
05-24-2009, 09:05 AM
I'll make AJ aware of this thread, and we will see what we can do. =)

DemolitionSquid
05-24-2009, 11:36 AM
Need the [youtube] tag as well.

Gradius
05-24-2009, 02:56 PM
Added tags for YouTube:


[youtube]QSwqDPNS7dM


[youtubehq]QSwqDPNS7dM



[youtubehd]QSwqDPNS7dM


[hide] tags on the way soon.

n00bonicPlague
05-24-2009, 05:59 PM
Many thanks, G-man. :D

LordofAscension
05-26-2009, 01:33 PM
The hide tags now also work.

~LoA

Freespace
05-26-2009, 03:29 PM
Like this?

Testing

Edit: Yeap, it works. Excellent.

n00bonicPlague
05-27-2009, 12:55 AM
Thanks guys :D

LordofAscension
05-27-2009, 10:31 AM
If you guys can think of anything else let me know and we'll get on it :)

~LoA

Dauntless
05-27-2009, 12:35 PM
Maybe this one?
http://www.vbhackers.com/f105/worldofwarcraft-blue-post-bbcode-10706/

AJ
05-27-2009, 10:56 PM
copy-pasting my bbcodes from BF? :P

LordofAscension
05-28-2009, 12:00 AM
copy-pasting my bbcodes from BF? :P

Yes. Because you are brilliant and we <3 you.

hehe <3

~LoA

Gradius
05-29-2009, 01:52 PM
another youtube tag added [youtubehq]. It's a middle ground between normal crappy quality & full-blown HD.

Examples here (http://sclegacy.com/forums/showpost.php?p=3796&postcount=4). As always you have to make sure the hq or hd version actually exists before you embed it.

n00bonicPlague
05-29-2009, 06:36 PM
another youtube tag added [youtubehq]. It's a middle ground between normal crappy quality & full-blown HD.

Examples here (http://sclegacy.com/forums/showpost.php?p=3796&postcount=4). As always you have to make sure the hq or hd version actually exists before you embed it.Sah-weeet -- thanks man.