PDA

View Full Version : Ladder not working?



Noctis
08-24-2012, 10:22 AM
This morning everytime i go for a quick make it brings up a temporary error message. 4v4, 3v3, 2v2, 1v1 all the same. anyone else having the same problem? :confused:

horror
09-04-2012, 05:39 AM
Maybe you are just having a small problem that should pass soon.

Skyze
09-05-2012, 07:40 PM
Can't say I am; but could you be more clear on the error message? what exactly it says?

I had an issue once where it corrupted one file (believe it was a map file) and I had to delete the cache and download the files again. Might be something along those lines.

Noctis
09-06-2012, 12:05 AM
whatever the problem was they fixed it later that day. b.net had some kind of outage others reported it including TL