PDA

View Full Version : [code] flag does not work properly



Gifted
09-15-2009, 09:45 AM
When you use the CODE BBC flag, it's supposed to show all the other BBC code within it's bounds. Right now, it's still processing the code.

AJ
09-15-2009, 09:09 PM
As BBCode FAQ (http://sclegacy.com/forums/misc.php?do=bbcode#code) states..


The [code] tag switches to a fixed-width (monospace) font and preserves all spacing.If you want to use bbcode without it parsing, you need to use the noparse (http://sclegacy.com/forums/misc.php?do=bbcode#noparse) command. :)

Gifted
09-16-2009, 07:47 AM
*blinks* That's something I didn't know. Thanks for heads up. All other CMS I've used involved using code as noparse. ^_^